sahabat :)

Monday, 16 April 2012

one step ahead... :)


assalamualaikum semuanye...
hai hai...:D

sebelum nie chip yang selalu update blog nie kan...hee hee..buat pengetahuan blogger yang lain...jajahan chip sekarang da berakhir....askar chip semua da tumpas di tangan Miss Amy sekarang...muahahaha!!tak sangka dengan hanya kata-kata boleyh buat askar-askar chip hilang pedoman..heehee..(hebat sangat kau Miss Amy!! agak-agak bleyh jadi pkar physic tak?? :P)
you are no longer chip...:)...

alaaaaaaaaa...jap2..rilex dulu....chip ke..Miss Amy ke...same je...adik abang punye kisah nie..hehehehe...Miss Amy hanye teruskan empayar chip yang da goyang sebelum nie...
harap2 kehadiran Miss Amy boleyh buat blogger lain ceria...:) <3
same2 kongsi pendapat...same2 tambhkan ilmu...same2 kuatkan lagi ukhwah kite sesame blogger...:)..molek kan mcm tuh...molek dop??haruslah..hehehe...

sebelum nie Miss Amy aktif dengan FB...status tuh jangan cakap la..lebih kurang mcm nie jugak la pnjang nye...gamak nye ade sahabat FB yang penyegan nak bace sebab pnjang sangat..mintak maap ler yer..yang mane yang rapat and rajin tuh..bace laa...yang mane x bpe nak rapat tuh..hehehehehe....jenguk2 cm tuh je laaa..tapi tape..Miss Amy tak kesah pon semua tuh...saje buat status pnjang2...if ade sahabat FB yang bace tuh..alhamdulillah..:) kesabaran anda amat dihargai..hehehe...(eh..titibe macam same je iklan time construction kat tepi jalan.."Maaf Kesulitan amat Dikesali"..hehehee...cume nie on the right side..:P)

anyway...seronok sebab berpeluang masuk dunia baru...I am now One Step Ahead!! :D
dari Friendster ke Myspace..dari Myspace ke FB..now...dari FB ke Blog..:)
berubah ke arah kebaikan tuh ibarat zaman jahiliah menuju ke zaman kegemilangan yang diterajui oleh rasulullah kita tercinta kan...Muhammad s.a.w...:)
banyak pengalaman Miss Amy da tempuh sebelum Miss Amy melangkah msuk dunia blogging...harap lepas nie blogger yang lain feel free nak bagi nasihat or tunjuk ajar..or even anything yang boleyh bantu Miss Amy..almaklumlah...Miss Amy sekarang nie ibarat anak burung baru menetas dari lapisan kulit telur yang nipis..:)

ok lah...entry nie sebagai mukadimah perjalanan Miss Amy di sini..
keep in touch....:) <3 <3 <3

#setiapPermulaanAdaPengakhiranDimanaSetiapPermulaanTidakSemestinyaLahirDariKeburukanDanSetiapPengakhiranTidakSemestinyaLahirDariKebahagiaan#
renung2kan sahabat blogger..:) <3 <3 <3 <3 <3

9 comments:

chii said...

waahh..apa pun ..k.chii nk ucapkan selamat datang ke dunia blog buat miss amy..ehehe

Miss Amy said...

heehee..time kasih k.chii...:)

Ummi Hanie said...

tahniah sudah maju setapak lg ye Miss amy ;)

Miss Amy said...

:)
sekadar mnyelak pengalaman bru kak ummi.:)
keep in touch..:)

puanbee said...

selamat datang miss amy , semoga nanti jd blogger gemilang dan terbilang .wahhh ..

Miss Amy said...

heehee..insyaAllah kak bee...:D
masih dalam proses pmbelajran...
mohon tunjuk ajar dr yg lain..:)

akubiomed said...

Selamat menceburi dunia blogging.

Miss Amy said...

ye..time kasih..:)

Miss Amy said...
This comment has been removed by the author.

Cite Yang Korang Terlepas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...